Моля изчакайте...

Как работи

Информацията, която излиза в интернет пространството ежедневно е прекалено много за следене ръчно. MediaSpy 'обхожда' всички медии, събира статиите, които те публикуват, и позволява следенето само на тези теми, които интересуват потребителя. Така клиентът няма нужда да проверява всяка една медия за темите, които го интересуват.

MediaSpy е елементарен за използване: въвеждате еднократно темите, които ви интересуват (вашият бранд, вашите услуги, вашите имена, и др.); изберете медии, които искате да следите, и - воила! Според вашите нужди от онлайн медиа мониторинг, може да бъде изберете да получавате по емайл известия с линк и час на публикуване ежедневно, или в реално време. Удобният онлайн интерфейс на MediaSpy позволява да разглгеждате данните графично, таблично, и дава полезни допълнителни анализи (analytics) на събраната и получена информация.

Информацията, която се публикува ежедневно в интернет е твърде много за да се наблюдава ръчно. С Media-Spy, няма да се налага да проверявате всеки един сайт, за да следите качествено темите и нещата, които представляват интерес.

Вместо ръчното следене на медия по медия, можете просто да попълните списък с ключови думи и фрази, свързани с вашата марка, бизнес, личност или друго и да получавате редовно актуализирана информация за всичко ново, което се появява в медиите онлайн. В зависимост от вашите нужди за наблюдение, отчет за новините може да се генерира ежедневно, ежечасно или дори няколко пъти на час. Всички намерени резултати се пазят в база данни и включват сайт на публикуване, URL adres, и дата и точен час на 'намиране'.

Имате инструмент, който ви доставя най-важната информация от медиите избрани от вас в точното време. Колко ценно е това за вас?